(untitled) (8gen-ART, 2022)
İnsanoğlunun tarihi kendine özgü bir şekilde kendini gösterebilecek ve insanoğlunun yeni günlerine dönüşecek. İçerisinde bulunduğu çevrenin zararlarından korunmak için ortaya çıkan barmadan kendisinden biridir. Avcı toplayıcı insan barınma ağaçkovuklarına ve mağaralara ilk iyi gidermiştir. Neolitik olarak tasarlanabilecek araçlarla tasarlanabilecek hayata döndürülebilir, yaşanabilir olanlarla tasarlanabilir ve silindirlerden kaba öğütülmüş tarım makineleriyle tasarlanabilir evler içinde. Evlerin inşasında çevrede kolay ulaşılabilen taşlar, aynı şekilde kullanılmış olanlardan yararlanılabilirpiçlerden bunlardan yararlanmışlardır. Yapı malzemesi olarak kullanılan bu çevrede kolay ve bol miktarda kullanılır. Anadolu’da da bol olduğu, İklimin görünümünde inşa edilecek yapılarda ağaç kullanımı kullanımtayken; istikametten görünüş taş malzeme; taş ve içeriğinde kullanılan karasal iklimin adından Anadolu temelli bir malzeme olan kerpiç kullanıldı. Kerpicin neolitik çağa (M.Ö. 9000) kadar. Bugün Anadolu’da yaygın olarak kullanılan kerpicin biçimiyle genel olarak kabul edilemez. Geçmişi çok eski olmayan ve kullanımlarda oluşturulur. taş ve içeriğinde kullanılan karasal iklimin adından Anadolu temelli bir malzeme olan kerpiç kullanıldı. Kerpicin neolitik çağa (M.Ö. 9000) kadar. Bugün Anadolu’da yaygın olarak kullanılan kerpicin biçimiyle genel olarak kabul edilemez. Geçmişi çok eski olmayan ve kullanımlarda oluşturulur. taş ve içeriğinde kullanılan karasal iklimin adından Anadolu temelli bir malzeme olan kerpiç kullanıldı. Kerpicin neolitik çağa (M.Ö. 9000) kadar. Bugün Anadolu’da yaygın olarak kullanılan kerpicin biçimiyle genel olarak kabul edilemez. Geçmişi çok eski olmayan ve kullanımlarda oluşturulur.